Thursday, 27 December 2012

JOM KURUS..

Weeee.... org sibuk dok cite sal produk kurus ni dia pun nak jugak.. eh2..
Assalamualaikum & hello guys.. :)
sape yg xnak kurus kan???? semua nak,,ehhh kurus sgt xnak laaa.. slim tu nak.. nak nak nak....
hahahhaha.. korang pernah dengar x satu produk yang bernama "FELINNA INCHLOSS"??mesti pernahkan??? kat pesbuk berlambak org post sal lotion ni.. oppss lupa nak gtau,,FELINNA INCHLOSS ni adalah lotion utk bakar lemak yang korang xnak lam badan korang..... dia macam lotion mustajab laa.. tapi yang best nye,lotion ni xberbau halia seperti lotion menguruskan badan yang lain.. bau dia wangi je... betol,,,, wa cakap kat lu.. sbb sy pun dh cuba.. hahhahahaaha.. mmg berkesan tau.....

jom kite baca ape keistimewaan lotion ni..


1) Ianya xterlalu panas dan berbau seperti minyak angin malah mudah dibawa and selesa dipakai walaupun ketika bekerja (so xdakla org cakap..ko sakit perut eh? Bau minyak angi jek)
2) Iannya selamat bagi wanita hamil kerana rumusan nya xda sebarang chemical..kecuali! Jangan lah sapu kat perut tu nak bagi kurus pulak... Hhe
3) Inchloss rumusan yg bagus utk kulit..lembut kulit,masalah kulit kering,selulit,bagi yang jadi merekah kat tapak kaki pon membantu! Dah berkali2 Felinna reject masa nak buat produk and try last2 mmg ambik yang dipasarkan now sebab sgt puas hati den :)
4)Produk ini dipasarkan with syarikat glamer femes lagi tu yg mmg pakar buat herb- by Miracle herbs.
5) Felinna mencuba sendiri dan rasakan result yg fantastic! Bombastic! Dan yg pasti xnampak plastik hnya dalam masa sebulan 5KG TURUN uoll! Over x? Haha
6)Mudah nak apply kat mana2 bahagian kita xpuas hati.


haaa.. ni testimoni owner dia sendiri.. tengok tu,dh slim kan???

haaa tengok dagu,,dah runcing kan?????? sila jeles k. haha
nak tau cara-cara guna llotion ni?? jom tengok kat bawah...

CARA GUNA:

-picit secukupnya dan sapu pada bahagian badan yang memerlukan sambil membuat urutan ringan dengan gerakan membulat (pusingan arah ikut lawan jam) beberapa kali atau sehingga ia meresap sepenuhnya ke dalam kulit.
-sapu 2x sehari, sebaiknya selepas mandi dan juga malam sebelum tidur.
-boleh digunakan oleh lelaki dan wanita (ibu dalam pantang juga boleh mengamalkannya)


okehhhh.. so u olls yg nak ramping cam owner felinna ni sila cuba k.. rugi kalo x cuba.. :) papaiiiii.. muahhhhh.. 

No comments:

Post a Comment